Pozovi 020 450 000

Načini plaćanja


Orion TV pakete koje želite da poručite putem Orion TV Internet prodavnice, možete platiti:

 • Sa kreditne kartice će biti naplaćena puna cijena prema uslovima iz prihvaćenog prijedloga.
 • Mi prihvatamo sljedeće kreditne kartice: MasterCard, Maestro i Visa
 • mastercard visa mastercard visa secure
 • Sa kreditne kartice će biti naplaćeno u valuti prikazanoj na ponudi/proformi i izdatoj fakturi.
 • Tvoji lični podaci kao i podaci tvoje kreditne kartice su potpuno zaštićeni. Transfer podataka se vrši na sigurnom i obezbeđenom serveru.
 • Povraćaj novca se vrši pod okolnostima ispod:
  • Povraćaj novca je moguć po naplati prvih 15 dana.
  • Povraćaj novca će biti uspešan na isti način kao proces plaćanja.
 • U slučaju da sa vaše kreditne kartice ne može biti naplaćeno, mi imamo pravo da otkažemo vašu porudžbinu.
 • Ukoliko imate neko pitanje, slobodno nas kontaktirajte na: office@oriontelekom.me

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Crne Gore - EURO (€).

Dodatne informacije o online plaćanju platnim karticama

Izjava o korišćenju WSPay-a

Orion telekom koristi WSPay za plaćanje onlajn.

WSpay - Web Secure Payment Gateway

WSPay je siguran onlajn sistem plaćanja, plaćanja u realnom vremenu, kreditnim, debidnim karticama i drugim metodama plaćanja. WSPay korisnik i trgovac obezbjeđuju sigurnu registraciju i prenos unijetih podataka na kartici kao i PCI DSS sertifikat koji poseduje WSPay. WSPay koristi 256-bitni enkriptovani SSL sertifikat i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši stepen zaštite podataka i sigurnosti podataka.

Izjava o prenosa ličnih podataka

Zaštita ličnih podataka u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Savjeta broj 2016/679 - Uredba i sprovođenje Opšte upotrebe o zaštiti podataka.

WSPay kao autorizacija kreditne kartice i izvršilac kreditne kartice obrađuje lične podatke kao agent za obradu i brađuje lične podatke u skladu sa opštom uredbom o zaštiti podataka Evropskog parlamenta i Savjeta broj 2016/679 i strogim pravilima PCI DSS L1 Pravilniku o zaštiti registracija i prenosu podataka.

WSPay koristi 256-bitni enkriptovani SSL sertifikat i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviši stepen zaštite podataka i sigurnosti podataka.

Lični podaci koji se koriste u svrhe ovlašćenja i prikupljanja ili za izvršavanje ugovora ili ugovornih obaveza, smatraju se povjerljivim.

WSPay ne obrađuje lične podatke osim u svrhu izvršenja autorizacije i naplate.

WSPay garantuje usaglašenost sa svim odredbama i uslovima propisanom važećim propisima o zaštiti ličnih podataka za rukovodioce obrade ličnih podataka, a posebno preduzimanje svih neophodnih tehničkih organizacionih mjera, posebno sa PCI DSS L1 sertifikatom.

 • Zaštita privatnosti korisnika: Orion telekom se obavezuje da će čuvati privatnost svih korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo korisnicima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mejling lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Orion telekoma (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 • Zaštita povjerljivih podataka o transakciji: Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica ChipCard a.d Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama ChipCard-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
 • Povraćaj sredstava: U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cjelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Orion telekom je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


Želimo vam uspješnu kupovinu.